Jacob Arum ApS

Her arbejdes der for dig

Få et tilbud

Tømrer til Nørrebro og
Østerbro

Hvis du har behov for en professionel tømrer, så kontakt Jacob Arum ApS, som udfører opgaver i hele København, specielt lokalt på Nørrebro og Østerbro. Her får du den nærværende service, som kun et mindre firma kan give.

Ring på 24 25 73 82 for at få et uforpligtende tilbud fra din tømrer.


Bliv rin­get op af Jacob Arum ApS

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part


Kunderne er det vigtigste

Når du skal bruge en tømrer, der sætter kunden i centrum, er tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS det rette valg. Man kan nemt føle sig som den lille og ubetydelige kunde, når man har med større virksomheder at gøre. Men hos Jacob Arum er der fokus på at have den tætte dialog med hver enkelt kunde og fokusere på kundeservice, der er helt i top.

Tømrer til alle typer af opgaver

Nøgleordene hos tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS er høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Dette uden at gå på kompromis med kundeservicen. Hvis du vil have en professionel tømrer med faglig stolthed og som sætter en ære i at udføre opgaven i høj håndværksmæssig kvalitet, så er du kommet til rette sted.

Få tilbud fra tømrer på Østerbro og Nørrebro

For at aftale en tid for hvornår Jacob Arum skal komme forbi dig, skal du blot ringe på 24 25 73 82 eller benytte kontaktformularen. Der sættes stor pris på din henvendelse og med håb om et godt fremtidigt samarbejde. Tømrermester Jacob Arum dækker hele københavnsområdet, herunder Østerbro, Nørrebro og de andre brokvarterer.

Ring til din tømrer nu og få et godt tilbud – telefon 24 25 73 82.

Jacob Arum ApS

Tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS er det lille pålidelige tømrerfirma til private. Når du ringer, er det Jacob selv der tager telefonen og vi sætter pris på alle vores kunder.

Telefon: 24 25 73 82 Jacob Arum

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
8 år i faget
Jacob-Arum.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK