Jacob Arum ApS

Her arbejdes der for dig

Få et tilbud

Tømrer Hellerup

Tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS dækker hele Nordsjælland – fra Hellerup til Helsingør og kommer også gerne ud til dig og udfører din opgave.

Ring og få et godt tilbud på telefon 24 25 73 82 i dag!

Pålidelig tømrer

Når du laver en aftale med Jacob Arum, kan du være sikker på at den bliver overholdt og udført til punkt og prikke. Her er der fokus på at give den gode kundeoplevelse. Hver kunde er vigtig og her er du ikke bare én i mængden. Med andre ord er pålidelighed og ordentlig service nøgleord for Jacob Arum.

Dygtig tømrer der lægger vægt på detaljen

Jacob Arum er en dygtig og yderst kompetent tømrer, der tilbyder finere træarbejde og udførelse af specialopgaver fra Hellerup til Helsingør. Har du ældre træværk i form af møbler, inventar eller bygningsdele der trænger til en kærlig hånd, så er Jacob Arum det rette valg. Her udvises der stolthed for faget og lagt vægt på de små detaljer.


Bliv rin­get op af Jacob Arum ApS

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part


Bestil en tømrer til Hellerup

Hvis du ønsker at bestille en opgave eller at få et økonomisk overblik over opgavens omfang, så kontakt Jacob Arum. Med mange tilfredse kunder i Hellerup og hele Nordsjælland , er Jacob Arum det foretrukne valg, når du skal vælge en tømrer eller snedker.

Ring til tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS på tlf.: 24 25 73 82 og få et uforpligtende tilbud.

Jacob Arum ApS

Tømrer- og snedkerfirmaet Jacob Arum ApS er det lille pålidelige tømrerfirma til private. Når du ringer, er det Jacob selv der tager telefonen og vi sætter pris på alle vores kunder.

Telefon: 24 25 73 82 Jacob Arum

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
8 år i faget
Jacob-Arum.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK